Welkom

Let op ivm corona virus: gewijzigde openingstijden.
Van 8 uur tot 17.00 uur.
Heeft u vragen bel of mail ons. Dank u voor het begrip en blijf gezond.

Welkom op de website van Wassalon Holiday!
Wassalon Holiday, een begrip in Beek en omstreken als het gaat om het reinigen (wassen en stomen) van uw kostbare textielgoed.

Al meer dan 50 jaar kenmerkt wassalon Holiday zich als een uitstekende dienstverlener voor zowel de zakelijke als particuliere klant.

Met veel zorg en aandacht bieden wij onze klanten een uitstekende service, deskundig advies en kwaliteit. Iedere keer weer is het fijn om het vertrouwen, dat wij van onze klanten ontvangen, terug te zien. Wassalon Holiday is trots op haar klanten. Wij werken al jaren tot volle tevredenheid met hen samen en zij zijn dan ook ons visitekaartje.

Wassalon Holiday is dé specialist én textielverwenner voor de horeca (hotels, restaurants en B&B). Maar ook bedrijven en sportverenigingen weten ons inmiddels te vinden. Bij Holiday kunt u terecht voor al uw linnengoed (bed en tafel), handdoeken, bedrijfskleding, sportkleding, gordijnen, en (overige) kantoorwas. Uw wasgoed verdwijnt niet in de massa maar wordt per klant individueel gereinigd en behandeld. Op deze wijze kunnen wij rekening houden met uw persoonlijke of bedrijfsmatige wensen. Bovendien kunt u, mocht u dat op prijs stellen, rekenen op een prima bezorg- en afhaalservice. Uiteraard doen wij dat samen met u in overleg.

Wassalon Holiday is het vertrouwde adres voor het wassen, drogen, vouwen, strijken en mangelen van uw dekbedden, beddengoed, hoezen, gordijnen, slaapzakken, overhemden, shirts, broeken enz. én voor het reinigen van al uw stoomgoed (kostuums, uniformen, trouwjurken, gordijnen, matrashoezen). Met onze service en goede samenwerking met een gespecialiseerde stomerij zorgen wij voor een uitstekende af- en behandeling van uw textiel. En met onze reparatie-service maken wij uw kleding bijna weer als nieuw.

Als u zeker wilt zijn van een perfect resultaat en heerlijke schone was moet u bij wassalon Holiday zijn.

Daarom zien wij u graag (weer) in Beek. En heeft u een vraag? Loop gerust bij ons binnen. Wij helpen u met alle plezier!